BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Monday, 18 April 2011

saya sedih...hampir menitiskan air mata...


(ni la gambar dia lukis..cantikkan??)

assalamualaikum...saya sedih...sedih sgt...actually blog cinta ni terjadi..seleps blog saya terdelete url nya...dan blog lame yang mempunyai beratus2 pengikut..hilang dalam sekelip mata..sedih..sape tak sedih..hasil usaha gigih saya selama berbulan...bulan...join aktiviti sane sini..tinggal kenangan...

sedih sebenarnye..bila terbaca entry blogger ni..tapi nak buat camne...sume da jadi...saya takkan dapat follower sy balik..dan sy harus berubah dari bawah :(

so dengan ini...saya cube..akan cube utk menaikan semula blog ini...identiti terpaksa diraseakan...bg yg da tahu...takpela...tapi saya betul2 sedih kehilngan blog yg lame tu...macam hidup tnpa nyawa...dan saya dilahirkan semula..sebagai

"cikgu cinta"

5 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

Nurul syahirah (-_-) said...

huhuhu... jangan sedih2 ye cikgu.... kuatkan semangat.... huhu

Oopss..Cikgu Cinta said...

cikgu?hahah macam kelaka lap plak...shuhuh

al_hakim said...

cikgu..jgn cepat mengalah ye..chaiyok!!!

Sunah Mohammad said...

usaha lagik! pelan2 pun takpe~ :)

Tok Esah said...

chayok2 ye cikgu!! hehehe rileks sudah!! tok kan ada disisi muu!!!