BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Wednesday, 21 March 2012

Keputusan Contest-PENGALAMAN CINTA PALING MEMALUKAN..

Assalamualaikum...

first of all...cikgu nak mintak maaf sgt2...sebab setelah hampir setahun contest ini dilakukan...baru sekarang dapat cari pemenang nya..actually banyak sgt masalah yang menyebabkan..blog ini tidak dipublishkan kepada sume blogger-blogger..setelah dikaji,dibaca dan diteliti ader certain blog. yang telah tak diupdate lagi post nyer. tapi what ever is...pemenangya tetap ada...ingat lagi tak dengan hadiah yang ditawarkan??

hadiah for sure cikgu akan bg topap kat any rangkain.sebanyak 10 ringgit.(10 ringgit jek tak leh lebih2).cenderamata "mug" dengan tulisan tangan yang cantik.dan hadeah misteri sebab cikgu akan BERCUTI hehehehe... 
************************************************************************
setelah dipikirkan balik. agak mustahil kan kalo kita nak bg hadiah mug pada pemenang??kot nanti sampai..mug tu dah jadi serpihan kot...so hadiah mug akan dibatalkan. hadiah misteri jugak akan dibatalkan. tapi hadiah topap RM10 masih ader. cuma akan diupkan menjadi

RM30(SEBARANG RANGKAIN)

pemenang boleh hubungi cikgu dan bagi no talipon. nanti cikgu akan send no topap ok. tahniah pada pemenang..dan for all blogger2 yang follow this blog..walaupon this blog wujud. tapi takkan ada sebarang update. salah silap harap dimaafkan diatas kelewatan utk pengumuman pemenang..

PEMENANG 

komen pada cerita yang menang dan sebab cikgu memilih dia adalah kerana. kisah cinta yang sgt menggamit memory..i guest mesti zaman 80an ni kan..kisah tumit kasut tepelecok dan tumit patah sebelah..mengingatkan cikgu pada first date jugak...beg cikgu putus tali...dan terus melurut sampai ke jalan..sgt malu...dah la first time jumpe...dah tu tali pulak putus.actually bukan putus tapi talinya da expired asyik nak melurut jer jatuh...


SILA HUBUNGI DALAM MASA 7 HARI. HADIAH AKAN DIBATALKAN SELEPAS 7 HARI
(macam nak kutip hutang jer hehehhe)