BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Monday, 18 April 2011

jenaka-->aku tak bisu...


assalamualaikum...harini mood cikgu ok..hahah..gelak guling2 cikgu bace entry ni...jom bace nak tak?
Alkisah ada seorang perempuan bisu yang sudahpun
berkahwin, pada suatu hari, dia telah ke supermarket untuk membeli
daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mempunyai kesusahan untuk
berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Disebabkan begitu, dia membuat keputusan untuk memanggil kashier masuk dalam bilik.

Pada
hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil kashier tu
masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada
dia, pastu buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, then dia pun kasi dada
ayam kat dier.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil
kashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia, pastu
buat aksi ayam. Kashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawak suami dia.

Soalannya ialah:

Apakah isteri tu akan buat?


















Fikirlah....




















Fikir.......















Tak tau?


















Dia suruh suami dia cakapla sebab....suami dia tak bisu..
Apa yang korang fikirkan ha?

2 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

NuReLLe said...

ahaha..awat lah mula2 lagi dia xsuh je suami dia beli..siap tunjuk peha bagai...:)

Nurul syahirah (-_-) said...

dulu rasanya dah coment dah.. hehehe...