BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Monday, 18 April 2011

bercinta lepas kawen atau sebelum kawen


leh klik header diatas kalu nak join...

em...cikgu nak bg pendapat cikgu la..sebagai seorg guru..(ececce....berangan toi anak dara ni nak jadi cikgu)cikgu pilih bercinta selepas kawen la..banyak manis dari pahitnya...kalau nak soh cikgu buat karangan panjang ni..cikgu kan cikgu tatabahasa...ok camni...

bg cikgu...bercinta selepas kawen..byk kebaikanya...terhndar dari maksiat...dosa pon tak buat...ump..kalo becinta seleps kawen...makan bersuap..ayang..sayang...bak kate org..dah takde madu dah selepas kawen

tapi kalu selepas kwen. nak beromantis...pon tak kisah...nak pegang2 pon tak dosa...lagipun Allah tak suke org yang buat maksiat...maksiat tu kan kawan syaitan...so..bg yang belum berkaple cikgu nak nasehat tak yah la berkaple2 ni..cinta kan dtg sendiri...cikgu nasehat bukan tok anak murid sahaja..tapi tok cikgu jugakk..:)

semua perkara halal yang dilakukan akan diberkati Allah percayalah...


2 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

al_hakim said...

nice..tq sudi join..yg pasal like tu sy dah komen kat sb

Nurul syahirah (-_-) said...

bagus betul cikgu nie... akan anak muridmu ini cuba manfaatkannya...