BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Friday, 22 April 2011

Kenapa Buat entry pasal saya???banjir kat shah alam baru tahu~~~

assalamualaikum...
ececcece...tajuk nak gempak je kan.....
selepas kejadian 18 aprill..kejadian ape?tak tahu yer??oh lupe nak gathu...sebab ramai tak tahu...ok kejedian ni...bolek klik sini....ok disebab kejadian ni...dah tak wujud lagi blog tu...tapi rase disayangi dan dihargai..apabila ader beberapa blogger yang willing tok membantu dalam senyap....dan ader gak yg wat entry khas...ni link dia...

thanks yer wacana :) tak sgke dia sudi wat entry pasal saye...huuu~~~~~sebab rase hati ini..sape la kan sy nak dicompare ngan blogger lain.....
ok lagi 1 blogger cilik ni mmg mensupport sepenuhnya blog lame...asyik2 mesti muke dia jek menempek kat bhgian komen..then tingin la nak tingin sape..upenye org kampong gak. mai sep sikit dik!!!okeh!!!adik arau kak zue beseri...hehhehe

dan entry lain ..tak tahu la plak cikgu yang si comel ni byk wat entry tentang cikgu
first entry yg wat cikgu sedih entry ni 


siap hadeahkan gambar lagi..thank dik :)

agak..murid2 cikgu terharu tak kalo ader blogger lain wat cenggini?







4 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

mcm ni lah said...

kreatif la gambar tu mmg kene dengan blog ni saye suka

JIJI YU said...

pergh peminat setia ko ni..ahahha

Pembawa_Wacana said...

Kita sama-sama blogger...mesti dapat memahami suka duka....:)

Nurul syahirah (-_-) said...

sangat2 menghargai anda... huhuhuhu... klu shah alam bnjir, dah tahu dah sapa punya kja... huhuhu