BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Wednesday, 20 April 2011

ENTRY KHAS TOK FOLLOWER ZUE CANCER


SAYA SAYANG KAMU!!!

kenal tak blog kat atas??

TINGGALKAN LINK....NANTI "CIKGU" FOLLOW BALIK

ZUE CANCER=CIKGU CINTA

ORANG YANG SAME TAPI ENTRY YANG BERBEZA...

(^_^)

meh tgok ape diowg komen kat fb

nampak tak??ramai toi yang menolong mase ni...segalanya dari perspektifku dan ben ashaari pon sampai tak terkate ape2 ngan status cikgu ngeee~~~


tibe2..atok esah datang!!menghulurkan bantuan juga hanis dan kak sunah pon dtg bg support!!!


dan akhirnya...kak qaseh memunculkan diri....dan adik manis syahirah. lastly jiji si nesloo...yg agak sedih2 gitu...huhu~~~


maka terhasil lah...blog baru ni...ok murid2...
(^_^)

40 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

Nurul syahirah (-_-) said...

finally....

mcm ni lah said...

jejaka tinggalkan jejak utk dijejaki

www.macamnilahkita.blogspot.com

mcm ni lah said...

jejaka tinggalkan jejak utk dijejaki

www.macamnilahkita.blogspot.com

JIJI YU said...

takkire la n3 camne pon..asalkan ko kenal aku sudah..

fuuyooh said...

salam kenal..
Misi yang belum tamat

Tok Esah said...

http://tokesah.com/!! huhu sedihnya zue dah pindah blog!!

cik najihah said...

hai kak zue..akhirnye timbul kembali..
mish ur entry .. :)
welcome back..kali ni jangan tersilap lagi tau

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam layan layan

:: noremy bte rahmat :: said...

cian kat awak...

sabo yer...

noremyrahmat.blogspot.com


p/s:suka baca artikel kat zue cancer...

Woofer Storm said...

laaaa,cikgu sekolah ni zue cancer ke??kalau zue tak kenal sy,tapi kenal zue..ermmm
sbr ye zue..bnyakk bersabar,mgkn yg baru lagi baik...

PeNakLukan said...

mari menakluk kembali
www.yokpimai.blogspot.com

anismelon said...

anis follow blog cikgu cinte yg baru..jangan sedey lagi yup..:)

Nabila Shamsudin said...

kak zue, nabila follow kak zue jugak...

http://nabilashamsudin.blogspot.com/

mas saari said...

laaa...kesiannya!
takpe dah ada yg baru kan?

akak follow zue ok!

http://masikarfan.blogspot.com/

Pembawa_Wacana said...

Geng bloglist ku.... tetap ku jejak.. ermm... nanti aku akan tolong announce....;)

Kesah NurEqa said...

dah follow dah .

jgn lupa singgah n follow http://bloggienureqa.blogspot.com/

:)

Emma said...

da folo belog baru nih..

Nurashikin Japlus said...

Yey... Blog baru.... :)

::Mastura Zakaria:: said...

cemane blh tertukar url..yang nak tukar ke gmail tu ke? xpe lah, sy menambahkan follower ye..jgn sedih2...chilllll=)

Qaseh dalia adelia said...

yeahhh ... bagus2..hehe keep it up ..eceh

Aiman Raziff said...

Nak memfollow kembali... Kesian kat dia... huhuhu... Jom kita meramaikan kembali blog Cikgu Cunta!

fazhana said...

sbr2...dugaan berblogging..hehe.. http://nurkeislaman.blogspot.com

~nadyahoney~ said...

follow dari blog wacanaku..salam kenal..

mia syaza mansor said...

new blog ! aww ..
done , da follow .

http://hisliltiger.blogspot.com

to'wan said...

datang follow dan meriahkan blog baru ni.. :)

Aziela said...

Alaaa...kesiannya...patutlaa senyap jer. Ok..akak dh follow semula...

Cahaya_Kebahag!aan said...

www.akubdkkampong.blogspot.com

N' Tasnim said...

http://nurtasnimghah.blogspot.com

... said...

as salam..
wah!
dari entri blog entri terbaru penuh jiwa kacau berubah wajah dengan blog baru!!
tahniah!!

;)

"Che Ain" said...

saya dah datang ni :).. xnak kehilangan kawan blogging..

Sunah Mohammad said...

okie jek blog tu dear...takpelah, teruskan yang ni eks..

iz said...

saya akn support blog ni sepenuhnya ngan buh backlink kat blog sy..hehe..walaupon x ramai sangat visitor blog cinonit ni,bantu ler sikit2..hehe..

QaRr JaliL said...

oke kak..menurut perintah!

bersama kak Es said...

rumah baru lagi santekk la.

go go go

Fendy San Satay said...

http://kemerapuanjiwapurple.blogspot.com/

my blog...heheh.. ;)

..arcmabaharin.. said...

blog baru lg cntek lah..

maroon.. i like~

dah folo u 118..

http://akudanchenta.blogspot.com/

dEdEQ said...

BLOG BRU .. ENTRY BRU .. STYLE BRU .. N KAWAN BRU .. JGAN SODIH2 ERK .. WINK3 ..

if rajin2 .. jalan2 la at my blog .. blog yg pape ntah .. hehehe ..

http://sengalitusewel.blogspot.com/

.:hana hazel:. said...

dtg meronda kt blog baru anda :)

zonaku said...

salam singgah


sesaja jenjalan.... dah alang2 buka blog baru, sy x nak bc y lama....



kenal y baru sj....

SAIRAH CHOCOLATE SHOP said...

mungkin ada hikmah disebalik nye....(^_^)

jom jenguk page ziera... ade promosi nie untk hari ibu dan hari guru..sesuai untuk ank2 murid cikgu cinta ...

http://sairah-chocolateshop.blogspot.com/2011/04/promotion.html