BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Friday, 22 April 2011

Ciri-ciri cikgu/pensyarah/ nak pikat anak murid

assalamualaikum..
walaupon harini sikgu emotional sikit....sebab repot kene reject ngan lecturer cikgu...tapi nak blogging gak..tetibe teringat topik best ni.ok.mai rapat2...rapat lagi!!adoi!!awat rapat sgt....terlanggar hidung cikgu....

situasi 1
lecturer tu akan masuk kelas dan solan pertama yang dia akan tanye

lecture:adila mane?dia tak dtg kelas ke hari ni?kenap dia tak dtg kelas?suruh dia dtg gak sekarang.saya tak suke student sy ponteng2 kelas..
(alah..poyo jek..padahal rindu...)

situasi 2
kite kene buat kelas tambahn. byk lagi silibus tak hbis ajar. exam nak dekat. so kite akan wat kelas pg petng sing malm
(lecturer gatal ni....padahan nak selalu jumpe anak murid..ececce..taktik yang same datul sheikh muzaphar nak ngorat bini dia dulu)

situasi 3
lecturer:harini sy happy.so sy nak belanje awak sume makan. sy nak kamu pakai baju lawa2

(time makn ni la....anda akan berad dilua waktu kels so...ader mase la cikgu tu nak ngorat kamu)

situasi 4
lecturer:ape ni assignment lintang pukang. ramlah!!kemari byk tak kena ngan repot kamu
(eleh..padahal nak sentiase dekat ngan pompuan tu..tetttt.....!!!!!)

3 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

Nabila Shamsudin said...

cikgu mcm berpengalaman jek.. ooo penah ngorat ank murid ek.. report kt cikdu besar..!! haha...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

ehehe..!!
tergelak akak baca entry ni dik!!
like it!!
nice entry!!

salam singgah dari mummy weiyda!♥
keep it up blogging ya dear!♥

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Nurul syahirah (-_-) said...

hahaha... ok2... disebabkan adik belum pernah merasai alam universiti... so... kna beware nih..hahahaha