BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Wednesday, 20 April 2011

Kalau Pelajar Nak ngOrat Cikgu Skolah Yg kiut Camne?

assalamualaikum....

errkkk...sendawa sikit,nak gtahu cikgu cinta makan bufet tadi. makan sampai tak engat dunia adeh!!!menyesal toi makan tadi. ok sekarang cikgu kat kelas aka "office" murid-murid yang hansem lagi gantang dok kenyet2 mata kat cikgu. cikgu rase nak lempang sorg2..mai bunje cekelat angin ngan nyanyi lagu soley~~soley dulu baru cikgu layan awak ngeee~~~~~~~(giler gatalnye saye hahahhaha)

ok tetibe teringat time skolah menegah dulu2..cikgu bayo kepada cikgu. mmg comel macam heliza.mate bulat.badan kecik. amboi..mek kelate mari..mase dia masok kelas cikgu. jadi cikgu ganti..ingat anak dara. punyer ramai la student laki nak ngorat2...time ni la sume same sebok nak tye "cikgu da kawen?""umo cikgu bp?""cikgu da ader pakwe??"time cikgu tu kate dia da kawen ade anak lagi.memurid sume rase macam nak "kiter bako jer diyer~~~~"

ok sambong,bukan murid2 jer nak ngorat cikgu kelantan tu. cikgu laki yang dah ader anak pon same sebok nak ngorat ish...ish..ish....tapi yg tak bestnye jadi cikgu ni. cikgu pompuan yg lom kawen ramai. cikgu laki ni. spesis2 pupus. di mana kamu???

boleh tak nak selit entry yang takde kene mengene sikit?ader anak murid suruh cikgu jadi kakak angkat dia ler..lg semnagt dia nak ajar camne yerkk??ngeee~~~~~~gatal sungguh murid2 skang yerk!!!


3 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

... said...

as salam..
hehe~
jangan dilayan sangat.
otak bebudak lelaki ni jangan pandang remeh oo..

hehe =)

dah banayk kes~

Nurul syahirah (-_-) said...

terima je la cikgu ooi... he3

JIJI YU said...

pehal lu cakap lu mek kelantan..ahaha...