BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Wednesday, 20 April 2011

becinte time skolah dulu-dulu...





assalamualaikum dan selamat pagi.
sape tak buat keje skolah semalam?macam biase mesti sume tak buat kan?kan?eleh...da tahu da...sebab cikgu dulu time skolah mmg selalu tak buat keje skolah. pi skolah.cari kawan

"weh,da siap keje skolah?aku tak buat lagi. aku tak tahu no 8"


kali ni nak membicarakan soala cinta dan air mata. setahu cikgu la.takde pasangan di muke bumi ni yang kalu bercinta gembira jek..msti ader touching2 sikit ka...eleh....ye la tu tak tacing. si pakwe nak tgok cite horror si awek nak tgok cite romantik. bila si pakwe tak ikut same kan dah majok.

mengikut kata-katacikgu biologi cikgu dulu.kite ni kalu nak bercinta biyaula cari yang jauh sikit biyau terbukak sikit pandangan tu. ni tak..kalu time skol mase tu lah nak cari kaple.macam skolah cikgu dulu.kawan cikgu kaple ngan budak sastera adoi. then teringat bile kawan cikgu nak pi canteen mesti si pakwe. pandg2 tenung2 renung awesome!!!hahah..then pi jumpe belakang tangge

"rindula...tdai blaja ape?ayang sehat tak?tadi makan kopok leko jek takde wet ke?"

adeeh!!!duit bunje pon mak yg bg nak bunje anak dara org hehheh

aku memohon sujud padamu...andai ada jodoh nanti...harap dia yang terbaik...jodoh dari Allah...harap kamu sume pon macam tu..same2 kita doa..agar hubungan kekal abadi..engat!!

"cinta-cinta jugak. yang Allah marah jgn buat tau"

3 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

JIJI YU said...

bercinta lepas belajo le...takpon yang paling molek lepas kawen..leh geli2..

Nurul syahirah (-_-) said...

amin.... semoga diberikan jodoh yg baik...

Sari Yusa Ibrahim said...

sy tak bercinta zaman sekolah.. hehehe