BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Wednesday, 20 April 2011

Entry Ni Taknak bace pon takpe...


cume nak bgtahu cikgu laher
12/7/19**

then tak sgke jd follower dia yang ke

127

(^_^)

kalau nak kenal dia leh clik gambo dia kat atas...malam ni cikgu nak cite la kisah cinta.wut???taknak dengar?repot kat guru besar cakap kamu murid yang pemals lagi degil leh tak?






1 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

Nurul syahirah (-_-) said...

ala.... cikgu.... cinte-cintan ea....
hehe... tgk dulu.. klu x tdor awal boleh la dgr cite cikgu tu...