BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Sunday, 1 May 2011

saya,aku,cikgu??

ok rini rase macam blur...betoi2 blur...so nak wat research i tahu  i balik dari kenduri esok.saya nak tgok dah ader sejuta komen. erk??mampukah??ok kiter blur la...eh...apesal tonggang tebalik jer entry ni. kejap kiter kejap saye kejap i??

ok nak wat reserch la. yang mane awak....u all...sume rase sedap di dengar dan masuk anak tekak??maksudnyer lebih sempoi ?ok kiter wat test ayat yang same tapi penggunaan bahase yg berlainan
cikgu
Ok rini mmg takde mud la der…cikgu rase mals sgt. Rase macam nak guling2 ats katel main ngan teddy bear bucuk. Then rase macam nak order pizza makan laju2. Then nak paggil bibik kat dapor soh dia wat roti bakar. Leh tak cikgu nak berperangai tak senonoh macam tu???

i(geli plaks anak tekak)
Ok rini mmg takde mud la der…i rase mals sgt. Rase macam nak guling2 ats katel main ngan teddy bear bucuk. Then rase macam nak order pizza makan laju2. Then nak paggil bibik kat dapor soh dia wat roti bakar. Leh tak i nak berperangai tak senonoh macam tu???

 aku
Ok rini mmg takde mud la der…aku rase mals sgt. Rase macam nak guling2 ats katel main ngan teddy bear bucuk. Then rase macam nak order pizza makan laju2. Then nak paggil bibik kat dapor soh dia wat roti bakar. Leh tak aku nak berperangai tak senonoh macam tu???

 saya(alahai sopan nyer saye..(^_^))
Ok rini mmg takde mud la der…saya  rase mals sgt. Rase macam nak guling2 ats katel main ngan teddy bear bucuk. Then rase macam nak order pizza makan laju2. Then nak paggil bibik kat dapor soh dia wat roti bakar. Leh tak saya nak berperangai tak senonoh macam tu???








6 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

Heidi Shafiq said...

haha.. mane2 pun ok.. janji selesa dgn diri sendiri.. :)

darxniq said...

hahahhaa....pakai sy la....baru la sopan..errrr...btw cantik pic cikgu kat tepi..heeeee..

JIJI YU said...

apehal sume same je

Nurul syahirah (-_-) said...

cikgu dn aku

... said...

as salam..
alahai..golek2 lak dia

XD

jangan terlebih guling2. nanti patah
tulang pinggang.haaaa..
bahaya tu~

makan banyak takpe. menternak lemak cam si epal

XD

OO.. CIKgU, I, aku, saya..
nak tinggalkan iklan~


kalau sudi, singgah kembali ya =)

memandu kereta boleh menyesatkan iman

dan juga penulisan terbaru sbg invited author kat..

copycat(sandaran-Nya bagi backlink pahala. tak mau?huhu..

afiqazizan said...

saya la..cgu kan pompuan..nampak sopan nanti..hehe.