BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Sunday, 1 May 2011

Penah Makan Tak Makanan Pelik ni?


pulut makan ngan mangge?

korang penah makan tak bende ni?ha...bende ni diajar oleh mak saya...mak saya ckp dia susah dulu..takde lauk..so sebb kat umah mak saya ader pelam..dia makan la ngn pulut..selain pelam leh gak makan ngan pisang..cempedak..

haritu mase saya balik umah...saya bukak peti ais..saya nampak pisang ngan pelam....saya ckp kat mak saya,saya teringin nak makan..so mak saya kukus la pulut tok anak dara dia ni...hehehe..baik tak mak saya?baik kan..sebb saya dok bodek2 mak saya....hehehhehe...........yeyyy.........dapat gak la makan...cara dia 

rendam pulut dalam air...then kukus la...bila da masak amik santan...dan gaul sampai sebati..tapi ade cara dia..jgn korg gaul sampai banjir plak pulut tu...


tada...da siap..nyum2..sedapnye.. :)

4 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

mcm ni lah said...

kalo ade santan ngan gula merah mesti sedap terangkat munyer

mcm ni lah said...

kalo ade santan ngan gula merah mesti sedap terangkat munyer

Nurul syahirah (-_-) said...

penah mkn nie... sedapp... tpi x pernh pulak taruk pisang...

Hero Ummi said...

bila terjah blog cik siti,tringat waktu sy puasa,awk duk srh sy tgk blog awk yg pnuh dgn gambar mknn..haha

pernah mkn benda ni,tp tu la tak prnh pulak try dgn pisang.

ni adik bradik ngn pulut ikan kering(ikan masin) , pulut durian. =)