BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Saturday, 23 April 2011

Saya Lah Cikgu Yg Amat Rajin (^_^)


assalamualaikum.......
wah..masok bakol angkat sendri nampak..takpe..tak kisah takder org nak marah........toi tak?toi tak?murid2 nak marah?motif?no motif?ok2 pengsan jap~~~~~~~~

ok..nak citer ni...haritu balik kampong.then adik bongsu dtg kat kakak dia yang (cun melecun ni,tak leh eh pasan?sebab?la...ni kan blog cikgu suke hati la nak tulis ape pon...ngeee~~~~~)

"kak...ummu..tak tahu la nak lukis...."

then dengan garangnye kakak dia ni pon cakap cenggini kat adik dia

"ko ni......kakak dulu kat skolah buat sendiri je tau.takde pon nak mintak tolong org(mmg buat sendiri pon hehhe)"

then adik yg montel lg bulat menjawab

"ala.......nk lukis pete n9 ni susah la...cikgu potostat..gelap sgt..umu tak nampak"

then cikgu bals

"mane?ko....ni......usahe la sikit(kakak yg ego,padahal mmg gak payah la nak lukis pete tu.)kalo nak soh kakak lukis pi cari ketas cabon"

then stat la sesi lukis melukis2..dah macam pi skolah plak..cantik gak biler da siap..hehhehe tetibe terkembang sendiri.nak tgok?siap kaler lagi'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


seyes pening

yeay...yeay..da siap...letehnye sayer........


p/s:siap wane ngan crayon lagi tau....baik nyer saye..ader sape2 nak wat akak ipar tak
(^_^)

4 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

man said...

peta N9 aje ke...kita kan 1Malaysia.

JIJI YU said...

biaser je cenggitu..

Oopss..Cikgu Cinta said...

eleh..ko jeles ngan aku er jiji?

Nurul syahirah (-_-) said...

ok... sy tmpah kak zue nk jdkn kak ipar k.. cantekk