BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Saturday, 23 April 2011

Ader blogger nak mAsuk minang siapakah???

assalamualaikum.......
wah...pagi ini dikejutkan ngan entry tok CIKGU CINTA yang ke 500...wah!!!terharu mak..

em....nak bace entry tu?jap...saya demo sikit....barang baik kene simpan dulu.....entry ni berbunyi begini

"pada suatu hari...sang kerbau..dan sang lembu..."

eh silap2..silap entry...ni buku mase skolah rendah dulu........jap yer...jap jap ok da jumpe.dalam diam.dia kutok cikgu dlm diam..wut??sungguh berani ini budak
'
'
'


"dulu name dia zue cancer..tp sebab dia mengatal sket...bukan tuan dia gatal..tp tangan dia..hahahhaa...dok p godek2 tukar link blog...smpai link blog lame dia dah xleh pakai..so dia wat keputusan untuk buat blog baru...padan muka awak..ahhahahha dulu dia ada gtau nak jadi cikgu..tp x kesampaian..so terpaksa la jadi cikgu cinta dalam blog..ahhahha.."

ok...dia kate padan muke kat saya...oho...terharunyer..waaa..........ngadu kat mak..nak tahu sape yang buat entry tu mai klik kat sini..adeh!!!rase malu...sampai nak msok dalam tin biskut..ok da bace?

cikgu merase malu dan tersipu2...sebab ader yg sudi wat entry tok cikgu.sebab dia nak bayar hutang..cikgu tahu...dulu mase kat blog zue cancer dia follower ke 333 dia mintak entry.so cikgu wat la entry tok dia ...tapi dia tipu!!dia tak wat pon entry tok cikgu.tapi skang tak marah dah....
(^_^)

p/s:kringgg!!!!!!!alamk!!da rehat jom kite pi makan kacang rebus ngeee~~~


7 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

darxniq said...

wah...best la dia..ada orang nak masuk minang..hahaha..

jeles!!....

Oopss..Cikgu Cinta said...

eee..........sape?ceciter..cceciter...

Sunah Mohammad said...

hahahahaha~ datang skodeng niq..

darxniq said...

x reti nak bercerita la awak..heee..

eqbalzack said...

1st time dtg sini..terus follow...hehe

man said...

hutang...andai tak dilangsaikan, ia akan dituntut di AKHIRAT kelak.

Nurul syahirah (-_-) said...

like entri nie!!!! hehehe... like jugak entri abg niq tu... hahahaha