BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Saturday, 23 April 2011

Blogger ni wat Saya pengsan.jom pengsan beramai2...

asalamualaikum......

entry yg manakah?
disebabkan entry yg ini..sy mengenali yg ini.leh tak nak curang jap?ala jap jek..curang 5 minit
 (x senonoh toi pengai cikgu cinta ni ngeeee........)

ok2...pada sape yg lom bace entry ni mai terjah sini....ok da bace?ape yg pengsan...jap2....scroll bawah dulu...
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


erk...besar punyer gambar...siapakh gerangan nya???bukak blogger ni yer..hehhe.ok then bile bukak comment tada...dapat komen ni'
'
'
'

'
'
'
'

'
'
'
'
'
'

'
'
'



ouchh!!first time nampak sgt sy tak popular mmg pon sebab baru 6 hari pakai blog baru ni ngeee.........then tgok anak2 murid bertambah....see...do u seee.....

jap2..pengsan jap....


'
'
'


saya rasa sy akan pengsan dan takkan berblogging lagi leh tak?thanks abg.......abg?leh paggil abg ke?or nak pggil encik?takpe2..maintain muder.....
(^_^)

10 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

darxniq said...

nantikan entry niq eh...:)

Safone Mad said...

rilek cikgu, jgn nk pengsan2 pulak! :D

Sunah Mohammad said...

tu dia..ahahaa~ jangan pengcan pengcan...kang sape nak mengajar kami ni...

Timun Laut said...

*pengsannnnnn

haha

Black_roses92 said...

mau pengsan ikut cikgu zue gak la..

owhhh...kelam. *pengsan* haha

JIJI YU said...

jaga etika perguruan tu sikit..ahaha..kang aku report kang..

eqbalzack said...

abg? woww! terhoyong hayang abg eq jalan tadi..haha

thanks cikgu, like your header...cantek sgt! tergoda abg eq ni...

p/s: maaf kalau cikgu dah berpunya...abg eq gurau2 je ni..hehe

Aren Alin said...

eerr..nape pengsan? tak paham..lembab skit..hee~

b a m b a m ' s said...

abg eQ mmg sporting..hehehe

folo cni jugak.. :)

Woofer Storm said...

perhh,memang cyalah cikgu..baru mla dari bawa tapi folower cpt je naik,sok2 pasti dah beriban ni..heeheee