BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Tuesday, 19 April 2011

Lelaki Lebih Suka Pada Wanita Jenis Ini



assalamualaikum..sedikit entry
(padahal da byk kan yg cikgu wallpost??hehehe amik entry dari blog lame cikgu!!tak baik membazer)


si lelaki bertemu si gades....
awak..jom keluar mlm nie.. keluar sekejap jer.. pergi makn.. bosan lah..
tp.. jawapnya si gades. xleh lah.. =D


si lelaki lebih tersuke perempuan mcm nie..


si lelaki msg si gades....
awak...assalammualaikum..dh makn??...ngah wat apa... 
1jam kemudian.. tiada jawapn...


si lelaki lebih tersuke perempuan mcm nie..


si lelaki tepon si gades....
tet..tet..tet..tet... 
last2..operator yang jawb..
call again n operator juga yg menjawb..


si lelaki lebih tersuke perempuan mcm nie..


si lelaki pandang si gades dan dier memaling kn muka nya.


si lelaki lebih tersuke perempuan mcm nie..




si lelaki comment kat wall dier..
dier comment balik.. dan aku comment balik.. then tetibe dier stop..
si lelaki menunggu dan masih tiada notification..


tetibe aku lebih tersuka perempuan mcm nie..


jadilah wanita seperti epal diatas pokok yang merah masak dan ranum. cantik utk dipandang tapi sukar utk dimiliki




4 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

alongxp said...

terbaek la entri ni... harap ramaila yg jadikan panduan...
tapi takut ramai la plak yg jd andartu...hahaha

Nurul syahirah (-_-) said...

terbaekkk!

JIJI YU said...

jap2..ko tau tak..pokok epal tu punye le rendah je..

Sharif Dez said...

Memang susah nak jumpa perempuan macam tu sekarang ne.

Blog Sharifdez