BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Tuesday, 19 April 2011

Kelas Pertama Cikgu Cinta


assalamualaikum...

selamat pagi cikgu!!!selamat pagi cikgu..diikuti suara  murid2. eleh macam tak biase jek bg salam kat cikgu. mentang2 la da besau panjang kan...hahhaha. okeh lupe plak. buat blog trus bg keje kat anak murid lupe nak mukadimah sikit pasal cikgu. ehem2 cikgu single lagi ok. :P

okeh murid2 sehat. macam biasela masuk kelas. sume nak bising. kalau boleh semua nak cakap. cikgu jerit

"kelas...senyap!!!" sambil hentak2 meje ngan pembaris panjang ngan wajah yang cover ayu pon. takde sape nak dengar sume sebok hal masing2.cikgu tak kire cikgu nak wat gak ice breaking. dengar ke tak dgr ke korg punyer pasal :P

nama : cikgu cinta ( mmg dalam ic tulis camni.)
umur : 2 + 2 = 4
jantina : kompem pompuan..tanpa was-was. dijamin oleh lembaga getah malaysia
hobi : jeling orang+pakai tudung bawal

aish...time ni la korg same sebok nak becakap. bg cikgu cakap sampai hbis dulu boleh tak??ape??tak boleh. eleh. ha cakap2.ape?no tepon cikgu?mane boleh. jgn nak gatal2!!!

adoi..byk la plak soalan..cikgu da kawen ke blom..kalau blom. mesti ader pakwe..cikgu anak no bp??then terdengar suara2 sumbang kat blakang.

"cikgu abg saya mint kat cikgu"

so cikgu pon tersipu2 malu.sambil muke mrah padam. then student tadi smbung. abg nampak cikgu kat canteen skolah. cikgu tgah makan aiskrim. abg kate cikgu comel!!!ump...so cikgu pon rase bermint nak tahu

"abg awak umo bp??"
.
abg sy dajah 6 cikgu. 6 Gatal. Dia kate mesti best kalo cikgu aja kelas dia. adoi!!!kene setempek.ok2..kamu ni nakal2 yer semua

kringggGGGG!!!!!!!!!

loceng skolah bunyi.kelam kabut murid keluar kelas.ok mungkin sampi kat sini saje.cik aja subjek ape?yeah!!cikgu nak ajar subjek pilihan rakyat malaysia. lagi hot dari subjek biologi dan kimia. subjek cinta. ape itu cinta?nnti kite selongkar same2.ade yang nak bg jadual kelas kat cikgu tak??ape??kelas malam. nanti cikgu pk ok.

hah kamu!!yang angkat beg tu..kamu la..yg senyum2 kambing tu...perkenal kan diri cepat!!!malu2 plakss...ngeeee~~~~~~~


3 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

eLaThEeMoGiRl said...

erkkk cikguuuu

JIJI YU said...

leh tahan cikgu ni..ni cikgu ade ustad mude ni..howt lagi tu..hahha

Nurul syahirah (-_-) said...

cikgu? wah sgt sporting ya cikgu...kalu gini.. nak masuk klas selalu la... nama saya... err....err...err....
err...
err...
err...

to be continue...