BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Saturday, 30 April 2011

kalau org tye...boleh la cikgu cakap lagu ni...

selamat malam....
ai takkan nak tido da kowt...meh la sini cikgu nak citer..ceciter..ceciter.. 
(sambil tgn dihayun dengan lemah dan gemalai...)
minggu lepas cikgu da angkut sume barang2 cikgu balik umah...sume2 la..dari yang kecik2..sampai la sebesar alam...ok sila abaikan apekah yg besar itu. sebab yang besar gedabak itu adalah selimut cikgu.then cikgu balik umah. mulelah cikgu jadi anak dara yang palaing rajin didunia. semu keje cikgu buat. contohnya buat sepah taknak kemas. membuta sampai tengahari..sehinggalah tgok tv sambil makan epel. ok mmg pemals cikgu cinta ni. tah camne leh dapat gelaran cikgu cinta tah.
then petang keesokan harinyer kowt...ke ptg after balik tah. cikgu lupe la ok abaikan. cikgu tanam pokok belakang umah.cikgu korek tnah...then cikgu tanam pokok.pastu ader la jiran cikgu namenyer puan magesh kuar..then dia nampak cikgu...nak tahu dia kate ape?eh bukan cikgu yang ckp yer...dia yg cakap..nak tahu dia ckp ape?dia ckp ni
"sudah hbis blaja ka....sudah balik...sudah putih ya sekarang...."
aik...so selame ni cikgu gelap la yer??toing..toing..toing!!!tetibe rase macam kua mentol jer kat cikgu punyer kepala.cikgu teringat yg cikgu pakai garnier hehhe...pasni kalo org dok tego nape cikgu putih semacam macam jatoh dalam belas tepong leh la cikgu cakap cenggini

"usia??ramai yg tak percaye"

eh!!!silap ni trademark safi patotnye cikgu cakap cenggini

"kulit 2 tona lebih cerah...ukurlah sendiri" 
 


10 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

Nurul syahirah (-_-) said...

hahahahaha..
amboih cikgu.... datang2 terus entri yang melucukan..... tapi akak mmg putih pon kan (tgh memikir.. betul ke?)

mcm ni lah said...

perghhh saye cuma pakai sabun buku 999 jerrrrrr,. keh keh kehh

mcm ni lah said...

perghhh saye cuma pakai sabun buku 999 jerrrrrr,. keh keh kehh

JIJI YU said...

ha'ah..ko mmg tiru aku weh..aku gune garnier ko pon gune garnier jugak..

Oopss..Cikgu Cinta said...

hahhaha....biala jiji..jeles...

www.fierapirot.bolgspot.com said...

wahh..kite pun hitam nak try r garnier..hehehe..=)

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari sahabat blogger..

glemer cikgu sekejap pakai garnier.. patt pihak garnier kena ambik jadi model dia nih...hehehe

Azree said...

Kisahnya..Ni yang rasa nak try memutihkan diri nih~

afiqazizan said...

amboi pakai garnier lak tu.

aziehoneys said...

wa.. berkesan ae..