BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Saturday, 30 April 2011

JOM BLOGWALKING

assalamualaikum...

welcome back murid2....hari ni kene stat kelas sebab ape?dah seminggu kan kelas cikgu cinta ni bercuti..ngeh..ngeh...ngeh...

rini cikgu baru dapat brodband..yeayyy!!!rse nak lompat n guling2 atas katel...hehhehe...sebab dapar brodband.so nak bls dendam nak post entry sejuta..leh tak?bia sume org bosan ngan cikgu cinta. then nak post banyak2 kat sahabat balogger hehhe...bia kene spam!!!

em..so lagi sejam...nntikan entry2 terbaik dari cikgu cinta yer...bukan mengenai cinta..tapi mengenai "keputihan" keputuhan apakah?oh..tidak2!!!jgn la berfikiran kotor murid-muridku sayang...yer...ini entry terjamin mutu dan keberkesananya..dan positive serta ditakini oleh jenama yamaha...erk...sorry merepek maybe sebb cikgu tak mandi dari pagi tadi

(^_^)

11 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

iz said...

apa ni cikgu..awat x mandi lagi??isy3..

JIJI YU said...

wohoho..hamboi2 engko..tarok gambor ben..aku tak ngaku weh die pengetua aku..mauahaha...die sifu aku

Oopss..Cikgu Cinta said...

iz:hahhaha...sebab mals nak mandi la....

Oopss..Cikgu Cinta said...

jiji:hehhehe..ye ke?pelanduk 2 seruper owt....

delarocha said...

ishhh, cikgu dah seminggu ponteng kelas rupanyer

Salimah Ismail said...

patut la bau wangi dari sini. shuu. p mandi dulu :P

xcyber said...

keputihan?>
haha nak pasal conta cikgu!!

Pembawa_Wacana said...

<---tengah tunggu cikgu berceloteh....sambil goyang-goyang kaki keriangan..:D

Hero Ummi said...

menantikan n3 yg hebat dr cikgu...hoho

www.fierapirot.bolgspot.com said...

huhu cikgu xmandi lagi??patutla ade bau sikit bile masok cini..hehehehehe..cepatla cikgu post entry tu..hehehe

darxniq said...

cikgu sekolah ker cikgu cinta??aahaha...

cikgu..sy rindu kamu...