BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Saturday, 7 May 2011

pengumuman pada soalan hari tu


engat lagi tak pada pertanyaan ni??adakah blog cikgu cinta ialah blog yang membosankan??yeahh!!...jawapanyer...adalah..tadaaaa.........ramai yg suke cikgu....leh tgok keputusan dia kat siti..ok meh nak komen sikit

agakla....
hehhe..ada gak yak cakap blog ni bosan..sebanyak 4 org..yeayyy....mmg blog ni bosan pon...hehhe...so tak yah singgah lagi..ehhehe..kidding jer...mmg komen yg membina..so pasni nak wat camne yer bg tak bosan?

bosan?best ape cakap pasal cinta?
tahu ramai yg suke cakap pasal cinte sebab tu saya wat blog cikgu cinte ni...

merepek?
oh!!tak sgke blog ni merepek...maybe la....tah2 ader yg bosan kowt dok cakap pasai cinte jer..kite cakap pasal bisnes nak?

saya suke cikgu cinta bukan blog..
oho....paling ramai yer undi ni..nape eh??tahu yer muke cikgu cinte camne?

7 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

..gugu.. said...

sy taw muka cekgu cmne!!!

hehehe dah tgk kat blOg yg dlu ;p

iz said...

hehe..cam nak wat gak la vote2 ni..

delarocha said...

susah nak puaskan hati semua orang

just buat apa yang kamu suka

abis cerita

Azree said...

Kembang lar tue~~

(",

Hero Ummi said...

AR org last click utk yg suka cikgu.hahaha..pngakuan berani mati ni!

Farhanah Mokthar said...

singgah sini baca entry.
nice belog :)

Nurul syahirah (-_-) said...

owhh lupa nak gitaw... saya salah seorang yang vote statement last sekali.. ahaks...