BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Sunday, 24 April 2011

oh....Romantiknya Kalau Ini Benar-benar Berlaku

assalamualaikum..
semalam cikgu cakap takmo buat kelas kan?takder-takder...tak kire..nak buat kelas jugak...macam biase...murid-muris sekarg mane nak dgr ckp..buat hal sendiri jek.kalo takmo dengar cakap cikgu.cikgu failed kan sume sekali hahhaha...(giler kejam)

ok kali ni nak cerita..alahai..romantiknye...jenis2 cara org sekarg jatuh cinta.eh silap!!cara perkenalan yg sgt la romantik...cikgu da pk..so ini la hasilnya 
(^_^)

*************************************************************************
situasi 1
lokasi di perpustakaan UiTM shah alam.seorg wanita dengan cun melecun kebaBbabomm!!!!!jalan dengan penuh gaya.tetapi sebab salah langkah...terjatuh hbis terabur semua buku. si lelaki yang dari tadi dok tenung2 renung2..si gades.stat amik langkah. sambil berjalan dengan macho nye menuju kearah si gades. dia pon menghulurkan bantuan.ala...biase sgt la cara ni...perempaun terjatuh. buku beterabur laki tolong kutip buku. then pandg2 jatoh cinta adeh!!!so swwweeet.....................

situasi 2
di gerai mamak.perempuan ni ngah makan mee goreng mamak.then mase nak bayar.alamak!!!tak cukup la plak..so ape lagi...hero dtg menghulurkan bantuan.......

hero:em..takpe2 saya byr.ala sikit jek(seb bek ko cantik. kalo tak takde makne aku nak bayau)


situasi 3 
di dalam perpustakaan...perasaan tak kat alamri library...ade tempt kite leh pilih buku?ha....perempuan tu nak amik buku sains..tetibe mase nak amik.buku tu dia rase teramat la ketat...payah plak nak amik...upenya ader lelaki nak amik buku yg same...awwwww..........jatuh cinta pandang pertama you........ romantiknye alahai...bile nak amik buku same taste la pulak...

ok 3 jek!!!takde idea...kamu murid2 bising sgt la..tgok!!!cikgu da takde idea...huhuhu(kejam tak kalo dpt cikgu cenggini???)

8 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

mia syaza mansor said...

bhaha . sweetnye :D

delarocha said...

klu dah jodoh, mcm2 cara boleh bertemu

Miss Ran said...

btol..mende lapok sgt

da biase jd

AliaJustea said...

hak3.. betul2.. situasi tu biasa..

JIJI YU said...

cam tu je ghupenye romantik..aku ingt susah sgt..

afiqazizan said...

situasi 1 dan 3 fiq suka..hehe.

Nurul syahirah (-_-) said...

akak ditag

http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/04/contest-semua-tentang-4.html

KatekateKite said...

tambah lagi satu, pompuan nak parking motor, tetibe ade sorang mamat pon nak parking tmpt yg sama, tp tinggal 1 je parking kat situ, si lelaki bg lah pompuan tu parking n die berusaha cari tmpt parking yg lain lebih jauh.

sama sama berpandangan, senyum dan jatuh hati.

haha, ade ke camnih? =p