BLOG DITUBUHKAN PADA ---> "18/4/2011" DI KOLEJ KENANGE K103 SHAH ALAM DAN COMPLETE JAM 5AM

Cikgu Sayang Kamu

Sunday, 22 May 2011

NANTIKAN PEMENANGNYA

assalamualaikum...
sory bz sgt sekarang...but the wat just nak wish all the best pada yang join contest diharap sume yg join contest ni pg cek balik ader tak link awak sume kat link sebelah kanan yg saya da senaraikan..kalo takde gathu ok....

sebab bz sikit...jd kene amik mase nak bc sume karangan yg kelaka sambil bc gelak guling2 ni hehhehe...thanks pada yg join.nntikan pemenagnye ok :)

5 Anak Murid Conteng Papan Hitam:

cik najihah said...

opss tak saba nak tau hihi

Nora Shahaira said...

huik...huik..mesti byk kisah ek...

♥ Frau Reen ♥ said...

cikgu..jalan2 cni...

Nurul syahirah (-_-) said...

adik of course tak tersenarai punya.... jalan ceta yg ntah hapa2...hahahaha

**::CIKNUURUL::** said...

ooo,ckgu ade buat cntest,.pnyerla mamun CN ni,.xtau ape2,.hehe,.btw,gdluck pd spe yg mnang nnti,.hehe,.